Werkwijze

Wij doorlopen met u het volgende proces om uw tuin te realiseren.

Persoonlijk gesprek
In een vrijblijvend intakegesprek van ongeveer 1 ½ uur maken wij kennis met u en stellen wij een profielschets op.

Aan het eind van dit gesprek wordt de tuin ingemeten. Tevens wordt er een opdrachtbevestiging ondertekend.

Ontwerp
Naar aanleiding van het oriënterende gesprek maken wij een uniek design voor uw tuin. Dit wordt getekend op een, voor u, inzichtelijke en prettige schaal. Belangrijke details kunnen ter verduidelijking uitgewerkt worden in perspectief.

Voor het ontwerpen van uw tuin wordt een uurtarief van € 55,- (ex. Btw) per uur gerekend.

Presentatie ontwerp en prijsopgave
Het ontwerp en de prijsopgave worden aan u gepresenteerd. Ter verduidelijking zullen sfeerimpressies en de te gebruiken materialen worden getoond, met als doel; u een zo goed mogelijk beeld geven van uw nieuwe tuin. We bespreken het ontwerp en passen dit, waar nodig, aan.

Definitieve offerte

Er wordt een definitieve offerte gemaakt, waarin alle veranderingen uit de ontwerpbespreking opgenomen zijn. Deze offerte wordt u toegestuurd.

onze werkwijze

----

Realisatie
Als u de offerte goedkeurt, gaan we uw opdracht inplannen. In overleg met u wordt afgesproken wanneer ID tuindesign uw tuin komt realiseren.

Kwaliteitscontrole
Een half jaar na de oplevering van uw tuin komen we nog eenmaal bij u langs. We controleren of alle beplanting is aangeslagen en geven u snoeiadvies. Hekwerken en andere constructies worden nagelopen op mankementen.

Kosten
De kosten voor het realiseren van uw unieke tuin zijn van veel factoren afhankelijk. In ons overleg is de prijsstelling een van de onderwerpen van gesprek. U weet vanaf de presentatie van het ontwerp welke investering nodig is.

Onderhoud

Als het ontwerp gerealiseerd is, adviseren wij om ook het onderhoud door ons te laten uitvoeren. Onderhoud van de tuin heeft twee fases. In een jonge tuin noemen we het eindbeeldrealisatie. Hierin begeleiden we de tuin naar een volwassen eindbeeld. Dit zodat ook het eindbeeld zal worden gerealiseerd zoals deze in het ontwerp is bedacht.

Daarna volgt het bijhouden van de volwassen tuin. Er zal dan een onderhoudsplan worden opgesteld met de frequentie.